Etapa I

Etapa I
Elaborarea si verificarea ipotezei cu privire la procesul de sanatate si siguranta/ securitate a locurilor de munca in industria acumulatorilor auto, ca si componenta esentiala in strategia industriei de automobile la nivelul statelor membre UE.
Termen: 15.01.2009

Activitate I.1.
Fundamentarea strategiei de crestere a sanatatii si sigurantei /securitatii locurilor de munca la nivelul principalului operator de acumulatori auto din Romania, in contextul promovarii componentei romanesti la nivelul UE.

Activitate I.2. Implementarea conceptului de siguranta a locurilor de munca la operatorul major de acumulatori auto din Romania, in contextul Directivei Europene (Directiva 82/605/EEC 28.07.1982) si amendamentelor (din 03.01.1994, 05.05.1998)/ completarilor ulterioare ale acestora cu privire la expunerea la Pb a locurilor de munca.

Activitate I.3. Participare la manifestari tehnico-stiintifice din domeniul proiectului. Elaborare şi lansare pagină WEB.

Rezultate

  1. Studiu de necesitate publica de interes national: Elaborarea si verificarea ipotezei cu privire la procesul de sanatate si siguranta/ securitate a locurilor de munca in industria acumulatorilor auto, ca si componenta esenţiala in strategia industriei de automobile la nivelul statelor membre UE.
  2. Diseminare: participare la conferinte nationale, elaborare carti. Elaborare şi lansare pagină WEB.